Registrera dig för vårt nyhetsbrev!

Om LifePuzl Appen

LifePuzl App Vy över flera PuzlLifePuzl är en app där ni som är föräldrar kan ha en gemensam kalender, dagbok och en Att-göra-lista för era barn och er själva. Med LifePuzl kan ni enkelt och snabbt uppdatera varandra både om vad som är på gång, vad som har hänt och vad som ska göras. Lägg in texter och bilder och spara minnen i en dagbok som båda har tillgång till. Ni väljer själva vilka som ska vara medlemmar i en viss kalender och som användare kan man ha flera kalendrar bredvid varandra med varsin grupp medlemmar, t.ex. om olika barn har olika föräldrar och om ni är separerade är LifePuzl ett perfekt sätt för er att hålla koll på allt!

Du kan nå LifePuzl via iPhone, iPad och Androidtelefoner! Ladda ner appen gratis från Appstore eller Google Play.

Länk till LifePuzl app på App StoreLänk till LifePuzl app på Google playMed LifePuzl kan du:LifePuzl Kalender och dagbokapp

  • Ha full koll på ditt barns aktiviteter hela tiden var du än är.
  • Snabbt och enkelt uppdatera andra om vad som är på gång.
  • Själv bli uppdaterad av andra.
  • Tillsammans med andra skapa en dagbok för ditt barn med texter och bilder.
  • Dela med dig av ditt barns vardag, men bara till de du vill.
  • Dela Att-Göra-Listor med dina Puzl medlemmar för 39 kr. 

Välj mellan Freemium eller Premium

Månadsvy på LifePuzl appLifePuzl har två versioner: Freemium och Premium! Du får samma funktionalitet i båda, men LifePuzl Premium innehåller inga reklamannonser. För att få Premium betalar du endast 119 SEK/ år.


I LifePuzl Premium planerar vi även att kunna utveckla flera unika funktioner i framtiden. Vi vill ha din hjälp med att fortsätta utveckla appen för både Freemium och Premium, så kontakta oss gärna. Vi vill veta vilka funktioner som just du skulle vilja ha och kommer att göra allt för att den ska passa just er föräldrar. 

Vi erbjuder även in app köp med Att-göra-listor för 39 kr som ni kan dela med hela familjen.